Monday, 5 December 2011

10 keinginanku masa kini .

mak oiiii , banyaknye aku mengidam bulan ni .haha. tapi semua
tak dapat makan lagi . bukan semua lha . ada yang dah makan .tapi
nak lagii .hewhew

    1.....
     
    yang permata sekali , aku nak sangat makan pizza . dari bulan
    lepas lagi kot . sampai hari ni tak dapat lagi . uwaaa . ma , nok
    gi makan pizza . aku kabo wape kali oh ke mok aku . mok aku 
    kata minggu depan . minggu depan minggu depan . pahcerohhh . 
    dok kira ah pizza nape pun . belanje saya boleh ? :)

    2......
    nak ni nak ni . auuummm . ni semua sebab si nisa kay yang suka
    makan bnde ni . terengganu jarang ade bende alah ni . sapa tau 
    kat mana ade jual menatang ni kat trg .?

    3....
    ni yang cute cute aku taknak makan . nak simpan dalam 
    almari je . sebab cute sangat sangat . aku sayang nak makan .

    4....
    nak naik fixie macam ni . colouful gitu loll .
    tapi bapak aku marah lha aku naik bende ni 
    tak sopan katanya . 

    5...
    leather jacket macam ni cun wei . 
    tu je boleh cakap . tak tahu nak explain macam 
    mana lagi 

    6...
    barangan silky girl 

    7....
    jumpe akimmmm 
    ni lah pakwe baru aku kalau korang nak
    kenal . kitaorang selalu call-calling waktu malam 
    muahhhh .

    8....
    jyeahhhh . ohhhsem giler vavi kasut ni .

    9...
    samsung galaxy 
    tengok si eimy pakai . sumpah jealous . kakak aku kata
    nak beli . bestnyee . ke mung nok wat deki aku .pfffft

    10...
    seberangkat alat solek . hahaha .
    aku nak jadi cantik macam orang lain .
    aku suke mekap .tapi tak pandai nak 
    mekap diri sendiri ..

    banyak kan keinginanku ?sabor je lah . aku memang macam ni . aku harap dapat
    buat & makan semua bende di atas dalam tahun ni . bulan ni aku kene pergi ambik
    result . whooaaa . takut giler . nampak tak muka cuak ni :|| oke guys . going to go
    nak eating pulak .jemput makan yeww . aummm .

    1 comment:

    1. Laparnye tengok piza tuh, haha... singgah ke http://muhdsyafiqs.blogspot.com/

      ReplyDelete